Avui he fet un bescuit ràpid i boníssim de fer, i amb aroma a natilles! La idea la vaig collir de Recetario Canecositas. Als típics ingredients (ous, llet, farina, oli) s'hi afegeix un sobre de natilles, i com en tenia un rondant per casa, li he tret profit. És un bescuit molt esponjós, amb aroma suau i no excessivament dolç, ideal per acompanyar amb un cafè amb llet.
Ingredients
4 ous
150 gr sucre
200 gr farina
1 sobre de llevat químic
1 sobre de preparat de natilles
150 ml llet
120 ml oli (oliva o gira-sol)
2- Amb la KA o barnilles elèctriques batem els ous amb el sucre fins que faci escuma blanquinosa.
3- Hi afegim l'oli i la llet, mesclam bé.
4- Hi agregam els ingredients secs (farina, llevat i preparat de natilles). Batem bé.
5- Disposam dins un motlle untat amb oli i un poc de farina.
6- Enfornam. Primer uns 30 min. calor de baix (fins que pugi bé) i després posam calor dalt i baix perquè es dauri. Comprovam que està cuit amb un escuradents, si surt net ja el podem treure.
7- Deixam refredar, desmotllam i decoram amb sucre glacé.
Quina pinta més bona té aquest bescuit. No en he fet mai amb el preparat de les natilles, li deu de donar un gust i textura especial. El probarem.
ResponEliminaPetons
Gràcies Roser! L'has de provar, és fàcil i ràpid i la mar de bo.
EliminaPetons!
No coneixia les coques de natilles. Fa mengera, t'ha quedat molt bé. M'encanta la forma, sembla de motllo antic.
ResponEliminaGràcies! Sí, era bona la coca! El motlle és un com de flam gran, però de silicona de la marca Lekué.
EliminaQue buena pinta! cuando tenga algún sobre de natillas que no sepa que hacer con él ya lo se XDDD
ResponEliminaTe he nominado a un premio en mi blog: http://mycutiemakeup.blogspot.com.es/2013/03/premio-best-blog.html
Besos guapa!!
Gracias! si lo pruebas ya me contarás! Gracias por la nominación ;) Bss
EliminaQuina pinta te! la oloreta a vainillaa te que ser espectacular! Pásate por mi blog, hoy es el último día para participar en mi SORTEO!! ;)
ResponEliminaGràcies!
EliminaOhhh!!! Quin tall, ha de ser deliciós!!! Quina bon apinta!!!
ResponEliminaPetonets
Gràcies!
EliminaOstres, bona idea! recepta "d'aprofitament" de les que m'agraden (tinc uns quants sobres de natilles a punt de caducar....)
ResponEliminaEl pà de pessic fa una pinta magnífica!
Petons
Gràcies Helena, sí, això d'aprofitar sempre ve bé ;)
Elimina