diumenge, 6 de gener del 2013

Panna cotta de vainilla

































Bon any a tots! Arribo amb un poc de retard i és que aquestes festes he cuinat bastant però no he publicat res! entre les presses, i que ho menges a ca un altres, no hi ha hagut manera de fer les fotos del biscuit roulé que vaig fer per Nitbona ni del pastís de formatge i xocolata per Nitvella. Així que res us present avui un postre bastant més senzill però que no havia fet encara, la Panna Cotta, el típic flam de nata italià. Fàcil de fer, bo i gustós, i si el decoram amb melmelada i fruita queda la mar de maco.

Ingredients 

400 ml llet sencera
400 ml nata 35% MG
200 gr sucre
2 Cd essència de vainilla
2 sobres de gelatina en pols

Per decorar
Nabius (frescs o congelats)

Separam un tassó de llet i a dins hi abocam la gelatina, mesclam i esperam que s'infli. Posam la resta de la llet, la nata i l'essència de vainilla a una olla. Ho posam al foc fins que bulli, al final hi posam el sucre i remenam bé perquè es disolgui. Ho retiram del foc i ara hi aboquem la gelatina, remenam bé fins que estigui tota disolta. Abocam la mescla al motlle i ho deixam refredar. Posteriorment ho posam a la gelera tot un vespre, al dia següent ja haurà quatllat. Desmotllam i decoram amb confitura de maduixa i nabius frescs o altra fruita que ens agradi.


5 comentaris:

  1. Essa panna-cotta ficou linda demais,dá mesmo vontade de meter a colher...e comer todinha.
    Desejo-te um bom ano.
    bjs

    ResponElimina
  2. M'encanta la panna cotta, i aquesta t'ha quedat esplèndida.

    ResponElimina
  3. Qué bones i agraïdes que són les panna cottes, oi? es poden combinar amb molts aromes, i els nabius queden boniquísims.

    Molt bon any!!!!

    ResponElimina