divendres, 24 de febrer de 2012

Crema de Carabassa al Curri

































 Primer de tot vos vull demanar disculpes, ja que darrerament tenc el bloc un poc abandonat... bàsicament perquè no tenc temps per cuinar, amb el que a mi m'agrada i me relaxa! això és degut a que darrerament estic duent una vida professionar bastant estressant, amb dues feines. Esper poder seguir publicant entrades, ja que m'agrada molt aquest món, l'únic que ho hauré de fer amb més calma, i no seran tan abundants com abans, i també esper poder seguint participant als reptes mensuals. Així que quedau avisats/des per endavant...

Avui vos duc de nou una crema, aquesta l'he feta un parell de vegades aquest hivern i m'ha agradat molt la combinació de la carabassa amb el gustet del curri. Així que aprofitant unes carabasses casolanes en vaig fer ahir mateix per sopar.

Ingredients

* 1 ceba
* 1 porro
* 600 gr carabassa
* 1 dau de brou vegetal biològic
* 2 cdt de cúrcuma
* 2 cdt de curri
* Aigua mineral
* 100 ml nata per cuinar (opcional)
* Sal
* Prebe bo
* Oli d'oliva

Tallam la ceba i el porro i els sofregim dins una olla amb un poc d'oli d'oliva. Pelam la carabassa i la tallam a daus, l'afegim a l'olla. Tot seguit cobrim les verdues amb aigua mineral, hi posam el dau de brou vegetal i ho deixam bullir durant una mitja hora, fins que les verdures són ben fetes. Ara hi posam el curri, curcuma, sal i prebe bo al gust. Passam el túrmix per fer la crema ben fina i si ens ve de gust hi afegim la nata. Per sobre hi he posat ametlles en làmines.

9 comentaris:

  1. Per mi sense nata, ja m'en pots guardar un bon plat....bon cap de setmana, petons

    ResponElimina
  2. Que cremita tan buena además tengo media calabaza en la nevera :)
    http://recetasde2.blogspot.com

    ResponElimina
  3. Tu tranqui, que de vegades s'ha de baixar el ritme amb el bloc, requereix molt de temps! :) Ànims amb les feines, jo també he estat temps amb dues i sé que es va de cul!
    Aqusta cremeta és fantàstica!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Sandra, a veure si ho puc mantenir, sí que du molta feina! :)

      Petons!

      Elimina
  4. Què bona que ha de ser aquesta cremeta. M'apunto el toc de curri.
    Ànims amb la feina (o les feines). Jo també tenc el bloc un poc abandonat, però quan no hi ha temps no n'hi ha ;D
    Una abraçada!

    ResponElimina
  5. Gràcies pels ànims! esperem que passi aviat i arribi l'estiu ;)

    ResponElimina