diumenge, 10 de juny del 2012

Matcha Tea Cupcakes

De nou uns cupcakes i aquests amb un sabor nou, de te Matcha! Fa uns mesos em vaig comprar el potet (caríssim) de te Matcha i el tenia estorjat per a una ocasió especial. Avui m'ha fet ganes provar de fer alguan cosa amb ell i com els cupcakes són fàcils de fer i encara més de menjar, aquí en els teniu. Són uns cupcakes molt esponjosos amb el sabor especial del te tant al bescuit com al buttercream. Ara que he provat aquest nou ingredient que m'ha agradat molt (vos el recomano), m'hauré de posar a experimentar amb noves receptes.

Ingredients

Massa
100 gr mantega
120 gr farina
150 gr sucre
2 Cd llet
2 ous
1 cdt llevat químic
1 cdt te Matcha
1 cdt aigua d'azahar

Buttercream
50 gr mantega
100 gr sucre glacé
1 cdt te Matcha


































Primer hem de fer la massa. Encenem el forn a 180º. Preparam el motlle de cupcakes amb els paperets. En bol mesclam la farina amb el llevat i reservam. Batem bé la mantega en pomada amb el sucre, hi afegim els ous, un a un. Afegim la farina i la llet i mesclam bé. Finalment afegim el te Matcha i l'aigua d'azahar, mesclam fins que s'integri. Emplenam els motlles de paper amb la mescla, unes 3/4 parts i enfornam durant 20 minuts. Traiem del forn i deixam refredar.

Per fer el buttercream en la batedora o KA mesclam la mantega en pomada amb el sucre glacé i el te Matcha durant uns minuts fins que sigui una massa cremosa però consistent. Decoram els cupcakes amb una màniga pastissera d'estrella.





6 comentaris:

  1. Sí que deu ser bo, he vist un munt de receptes amb té matcha als blogs americans però mai no l'he provat. Ara que ho dius tu potser m'animo i tot ;-)
    Les xocolatines amb forma de fulla són una preciositat!

    Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Idò sí Helena, jo també em resistia a provar-ho però m'ha encantat, a més es pot emprar per molts de plats dolços. Les fulletes són de la marca Amatller ;)

      Elimina
  2. Tinc ganes de fer alguna cosa amb te matcha, està realment de moda, eh? Aquests cupcakes han de ser molt bons!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Sandra! Idò jo ara ja estic pensant noves receptes per fer amb el Matcha, m'ha agradat! Petons!!

      Elimina
  3. T'han quedat molt bufons. Jo encara no m'he llençat amb el tè matcha!
    petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies! idò jo ja estic pensant receptes noves, m'ha agradat l'experiència ;)

      Elimina