divendres, 15 de juny del 2012

Campari Milkshake

































De nou dia 15! Com passa de ràpid el temps! Aquest pic ha estat molt encertada la proposta d'Els Fogons de la Bordeta, cocktails, m'encanten i em recorden l'estiu, que ja és aquí! què millor per refrescar les nits caloroses que un bon cocktail fresquet, i n'hi ha tants que m'ha costat decidir-me. Jo sol fer Caipirinhas, Mojitos, White Russian i Spritz (descobriment de Venècia que em torna boja) però com són més típics n'he cercat un més original. El Campari m'agrada molt, també el vaig descobrir a Itàlia, és boníssima la versió d'Spritz i també el Campari Mojito. Però avui vos present el Campari Milkshake, un cocktail molt suau, cremós, dolç i àcid a la vegada que és una delícia per prendre un horabaixa a la fresca.

Ingredients

2 ml Campari
3 Glaçons
12 ml llet
12 ml suc de taronja natural
1 tallada de taronja
Edulcorant (opcional)

Dins la cocktelera o tassó gran posam la llet. Hi vessam el suc de taronja natural i el Campari. Si volem un toc més dolç hi podem posar un poc d'edulcorant líquid. Mesclam bé i abocam dins el tassó preparat amb els glaçons. Decoram amb una tallada de taronja i unes palletes. A gaudir-ne!


10 comentaris:

  1. aquest li encantaria a la meva sogre! li agrada molt el Campari amb uns glaçons. petonets

    ResponElimina
  2. Mmmmmmm, quina passada de còctel nina!! Aquest li he de passar a mon pare, que té una ampolla de Campari per gastar! jejeje
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, ja me diràs si li ha agradat al teu pare!

      Petons

      Elimina
  3. M'estic quedant al·lucinada amb la quantitat de coctels que existeixen i jo desconec. La veritat és que aquest teu fa molt bona pinta. No soc gaire d'alcohol però crec que me'n faré després d'aquesta convocatòria de la recepta del 15.

    ResponElimina
  4. Mmmm, quina bona pinta que fa!!! sembla un batut dolcet ;-)

    Chin-chin

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Helena, és dolç i amarg a la vegada, i entra tot sol! jeje

      Elimina
  5. Quin color salmó més bonic!!! Així fresquet ha de ser boníssim!!!
    Petonets

    ResponElimina