Pàgines

divendres, 18 de febrer del 2011

Flams d'ou















Els flams d'ou són un postre clàssic, però que no havia fet mai, així que ja era hora. Els casolans són molt més bons!

Ingredients
 
* 4 ous
* 500 ml llet
* 100 gr sucre o sacarina 
* Caramel o sucre cremat
* Canyella
* Pell de llimona
* Cireres confitades per servir

Posam la llet al foc amb la pell de llimona i la canyella, deixant-la a poc foc perquè culli l'aroma, sense arribar a bullir. Si ho feim amb sacarina, podem posar-la amb la llet. Mentre batem els ous, i si posam sucre el mesclam amb els ous. Mesclam els ous amb la llet. Posam el caramel o sucre cremat dins els motlles de flam. Hi posam a dintre la mescla. Ho enfornam al bany maria durant uns 30-40 minuts, fins que siguin cuits. Els deixam refredar i per servir els desmotllam i decoram amb una cirera confitada.

2 comentaris:

  1. He publicado tu receta en Mis Favoritas de esta semana, si quieres verla está en http://blocderecetas.blogspot.com/2011/06/mis-favoritas-semana-23-2011.html
    Espero que te guste!

    ResponElimina