Pàgines

divendres, 27 de maig del 2011

Karkadé, la flor que es beu






















El Karkadé és una beguda que es fa amb flors assecades d'Hibiscus. La infussió d'aquestes flors és molt apreciada a Egipte, on és una beguda molt típica. A més, a aquesta planta se li atribueixen beneficis com a antioxidant, essent útil per a la tensió arterial. Jo la vaig conèixer gràcies a ma mare, que me'n va portar d'El Cairo, ja que aquí no són tan fàcils d'aconseguir. El Karkadé és una infussió genial per a l'estiu, ja que es sol consumir freda, a més el seu color rosat és molt aptetitós i té un gust suau, dolç, amb un toc àcid.

Ingredients

* Flors de Karkadé
* Aigua
* Sucre o edulcorant

Per a fer una infussió de Karkadé simplement hem de bullir l'aigua, posam les flors dins una jerra de vidre i hi disposam a sobre l'aigua. Hi afegim sucre o edulcorant al gust i ho deixam infussionar durant un temps, depenent de com ens agradi més, amb un gust més suau o més fort. Després hi posam gel o ho disposam a la gelera i quan és fred ja està llest per servir.

2 comentaris: